NINI-Burger is ontstaan op 15 oktober 1993 in een houten chalet, de naam hebben we zelf bedacht (de twee "NI"-s van Nikki en Nico en daarachter onze specialiteit). Voordat we begonnen stond er al een chalet waarin een zekere Nico hot-dogs en hamburgers verkocht. We waren op een keer in het voorjaar van 1993 iets gaan eten en toen hoorden we van hem dat hij zijn zaak wou overlaten. Vanaf dat moment bloeide er een ideetje in ons op en na enige tijd besloten we het erop te wagen.

 

 

Links ziet u de chalet waar het allemaal begon.

 

 

 

 

Enkele jaren later, wegens plaatsgebrek, werd er nog een stukje grond bijgekocht van De Siervis, onze buurman. 

 

De bouw startte na de zomer van 1997. Samen met de hulp van onze familie konden we in het beginvan de zomer van 1999 de nieuwe zaak openen. De inrichting van de snackbar (het treintje, de Coca-Colafles in de grond, de wandschilderingen, enz.) zijn hoofdzakelijk eigen idee├źn en uitgewerkt door een interieurarchitect. Het volledige interieur staat in het teken van Coca-Cola.

 

 

 

 

Zonder de bekwame en fantastische hulp van onze families en vrienden zou het ons nooit gelukt zijn om alles zo goed te doen verlopen. 

Hiervoor dan ook onze oprechte dank. 

NiNiVisie

Een lekkere verzorgde maaltijd aanbieden voor elke klant. Kwaliteit en verzorging van de producten staat aan de top van ons beleid.

NiNiPersoneel

Ons klantvriendelijk personeel staat altijd paraat om u vlot te bedienen, wij doen er dan ook alles aan om uw maaltijd piekfijn te bereiden!